بیماری سلیاک واگیردار است - An Overview
بیماری سلیاک واگیردار است - An Overview
Blog Article
میوهها و سبزیجات خرد شده یا پوره شده مانند آووکادو، موز، هلو و سیب زمینی شیرین فاقد گلوتن هستند.
نشان می دهد: این قوام خیلی نرم می تواند نشانه اسهال خفیف باشد. سعی کنید بیشتر آب و نوشیدنی های حاوی الکترولیت بنوشید تا به بهبود آن کمک کنید.
اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون میکند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین میکند.
مدفوع چرب، بدبو و زرد رنگ معمولاً نشانه چربی بیش از حد است. این امر همچنین می تواند ارتباط مستقیمی با یک اختلال سوء جذب مانند بیماری سلیاک داشته باشد، زمانی که بدن مواد مغذی کافی را جذب نمی کند.
معمولا سلیاک در کودکان در سنین ۲ تا ۳ سالگی تشخیص داده میشود. اما چگونه تشخیص دهیم که کودک ما مبتلا به سلیاک است؟
در صورتی که بیماری سلیاک در کودکان درمان نشود ممکن است عوارضی مانند فقر آهن، سوء تغذیه و کوتاهی قد را در کودک به وجود بیاورد.
۲۰ مدل خاص و جذاب گوشواره حبابی
نشان میدهد: این نوع مدفوع به این معنی است که شما فاقد فیبر هستید و باید راههایی برای علائم بیماری سلیاک خفیف اضافه کردن مقداری فیبر به رژیم غذایی خود از طریق غلات یا سبزیجات پیدا کنید.
اگر به نظر می رسد تغییر رژیم غذایی باعث تغییر اوضاع نمی شود، یبوست می تواند ناشی از برخی داروها یا حتی انسداد روده باشد. صحبت با پزشک بهترین راه حل برای یافتن تسکین در این مورد است.
زمانی که کودک مواد غذایی دارای لاکتوز مصرف میکند، دچار درد و اسهال میشود. این عدم تحمل لاکتوز ممکن است حتی بعد از رعایت رژیم غذایی بدون گلوتن نیز ادامه داشته باشد.
سبزیجات دارای نشاسته مانند نخود فرنگی، سیب زمینی، سیب زمینی شیرین و ذرت
با این هایلایتهای خاص و شیک همیشه به روز باش
کاهش وزن ژیاردیازیس با آزمایش نمونه مدفوع تشخیص داده می شود. برخی از افراد نیاز به درمان ندارند، اما برای آن دسته از افراد مبتلا که درمان مورد نیاز است، بیشتر آنتی بیوتیک تجویز می شود. ژیاردیازیس معمولا چندین هفته طول می کشد تا درمان شود.
سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.